• Rastlinkáreň
  • Kontaktujte nás
    0908 934 680
    Po - Pia: 9:00 - 15:00
  • Môj profil
  • 2 ks
    za 51.98 €
 Akciový tovar

Strom opitých papagájov (semená)

Strom opitých papagájov (semená)
Malý až stredne veľký, okrasný strom s rozšírenou, zaoblenou korunou. Mladé listy sú ružové, neskôr zelené.
ID produktu
1000326
1.99 €Cena / 10 ks
skladom

Malý až stredne veľký, okrasný strom s rozšírenou, zaoblenou korunou. Mladé listy sú ružové, neskôr zelené. Množstvo tmavočervených kvetov v zhluku rastie na staršom dreve. Kvety produkujú veľa sladkého nektáru, ktorý priťahuje papagáje. Nektár kvasí na slnku a môže produkovať alkohol, a preto sa nazýva "opitý papagájový strom" alebo tiež "strom Fuchsia". Je pôvodom z lesov v Južnej Afrike a Zimbabwe.

Návod na pestovanie: Spracovanie semien pred výsevom: Odporúčame namočiť semená do vlažnej vody na 12-24 hodín. Doba výsevu: Počas celého roka. Najlepšie je to však urobiť na jar. Hĺbka: Semená prikryte 1 cm vrstvou substrátu. Substrát: Priepustný sterilný - výsevný substrát alebo dusená pôda + piesok alebo perlit, udržiavaný vždy mierne vlhký, nie mokrý. Môže sa použiť aj kokosové vlákno. Teplota: 22-25°C.Miesto výsevu: Svetlé miesto - rozptýlené svetlo, chráňte pred priamym slnečným žiarením.

 Špecifikácia
Farba kvetu:červená
Stanovisko:slnečné
Kvitnutie:jún až júl
Výška:5 m
Odolnosť:citlivá na mráz
Počet semien v balení:10
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.