• Rastlinkáreň
  • Kontaktujte nás
    0908 934 680
    Po - Pia: 9:00 - 15:00
  • Môj profil
  • 3 ks
    za 98.36 €
 Akciový tovar
AKCIANOVINKA-10%

Bambus ''Červený drak''

Bambus ''Červený drak''
Prekrásny husto rastúci plne mrazuvzdorný bambus. Je jedným z najkrajších trsnatých druhov bambusov s vysokou odolnosťou voči mrazu.
ID produktu
1000390
Bežná cena: 19.99 €, Ušetríte: 2.00 € (10%)
17.99 €Cena
Na daný produkt nie je možné uplatniť: zľava, zľavový kupón, vernostné body

Rýchlo rastúci bambus, ktorý dorastá do výšky 2,5 - 3 m. Vytvára krásny hustý kompaktný dáždnik. Nie je invázivný a nevyžaduje koreňovú bariéru, nerozširuje sa podzemnými výhonkami. Tvorí husté trsy, mladé steblá sú zelené, neskôr nadobúdajú žltý odtieň. Rastú vzpriamene, v hornej časti sa kaskádovite skláňajú do strán. Je mrazuvzdorný do -27°C. Mladé, spočiatku zelené steblá sa postupne vyfarbujú do oranžovo hnedej, neskôr, po vyzretí sa farba stebiel zmení na červenú. Výrazne potom kontrastujú so sviežo zeleným olistením.

Návod na pestovanie: obľubuje poltienisté a tienisté miesta s priepustnou, vlhkou pôdou. Pre správny rast potrebuje dostatok vody. Využíva sa kdekoľvek v záhrade ako solitér, alebo v skupinovej výsadbe ako živý plot. Môžeme ho pestovať aj v črepníku, vtedy však treba dbať na dostatok vody.

 Špecifikácia
Stanovisko:Polotieň
Výška:300
Odolnosť:-27°C
Veľkosť pri dodaní:min. 20 cm
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.